Howdy!
Pivot is a Medium Rare template exclusive to Webflow. Browse more templates here.

Personvernserklæring

プライバシー

Personvernerklæring

Behandlingsansvarlig for personopplysningene vi behandler er Jubelhuset AS.

Kontaktinformasjon Jubelhuset AS (Orgnr. 926 950 304):

Adresse: Hegdehaugsveien 26, 0352 Oslo
E-post: hei@halloikaraoke.no
Telefon: 22 34 35 56

Jubelhuset AS samler inn personopplysninger fra deg gjennom registrering av kontaktinformasjon i bestillingsskjema på nettsiden vår. Denne informasjonen blir så overført inn i vårt kundesystem.

Opplysninger vi registrerer er navn, telefonnummer, epostadresse og bookingønsker. Vi vil kun bruke ditt navn og andre personopplysninger i overensstemmelse med personopplysningsloven.

Behandling av disse personopplysningene skjer i henhold til norsk personvernlovgivning, som har som formål å sikre dine opplysningers konfidensialitet, integritet, tilgjengelighet og kvalitet.

Vi behandler opplysningene for å kunne gjennomføre våre forpliktelser etter avtale med deg. Vi benytter også opplysningene for å kunne gi deg informasjon, tilbud og service i forbindelse med ditt kjøp via e-post, telefon og SMS.

Kontaktinformasjon som telefonnummer eller e-post kan brukes til å ta kontakt med deg som har booket et event.

Vi vil ikke dele, selge, overføre eller på annen måte utlevere personopplysninger til andre, med mindre vi er rettslig forpliktet til det.  

Du har rett til å få innsyn i informasjonen som er lagret om deg og du kan be om å få slettet informasjon. Ønsker du å få innsyn i informasjonen vi har om deg eller har andre henvendelser knyttet til personvern ta kontakt her: hei@halloikaraoke.no

For ytterlige spørsmål, kontakt oss
Kontakt oss